Valutor:
Sweden
  Logga in  |   Skapa konto    
the shopping cartKundkorg: 0 items
adidas sneakers
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Vi erbjuder snabb leverans till hela world.No moms, bäst service, välkomnar denna webbplats för att samla in och berätta för dina vänner och familj, lycklig shopping!

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Om du inte är nöjd med våra produkter, vi är glada att acceptera en retur.

Otvättad, oanvända, eller defekta produkter som köps från vår webbutik, kan returneras för återbetalning eller utbyte inom 14 dagar efter mottagandet. Alla gångna tillbaka objekt måste vara i original villkor för oss, det vill säga oanvända, otvättade, med alla märker fäst. Annars kommer objekten tillbaka till dig.

återgång politik

Om du inte är nöjd eller om det finns en skillnad när beställning behålla all dokumentation och förpackning och kontakta oss omedelbart via e-post eller på nätet. Vi är sedan vidare instruktioner.

1. Vi tillåter endast en fullständig återbetalning för objekt som har orsakat oss sina problem.

2. Om paketet inte innehåller alla de tillbehör och reservdelar levererades med, kommer kostnaden för de tillbehör och delar från hela produktpriset dras av och kan endast vara en partiell återbetalning.

3. Om av någon anledning, storlek, behovet av att ändra färg, eller återbetalning under marken av "andra", så kostnaden för leverans kommer att dras av från det totala produktpriset.

Utbyta

1. Vi accepterar utbyte för en annan storlek eller färg inom 15 dagar från det ursprungliga datumet för leverans av ordern. Vänligen kontakta med ditt ordernummer och vår kundtjänst hjälper dig oss. Om du vill byta en vara på ett annat sätt, skulle du ha dina artiklar för en återbetalning avkastning (enligt Ångerrätt) och en ny order på den stil du föredrar.

2. Du behöver oss. Innan han återvände varorna i samband Alla objekt kommer att skickas tillbaka till oss, det vill säga har utfört i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

3. Vi täcker inte fraktkostnaden utbyten, kommer du att vara för återvändande och för förpackning och transport med du skickar de utbytta objekt ansvariga. Vi uppmuntrar dig att spåra och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet läggas till som vi inte vara ansvariga för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.